Pralin Gin, een geweldig idee, ontstaan in onwaarschijnlijk aangename omstandigheden, gekoppeld aan de zin naar vernieuwing en originaliteit.

De naam… het beste van de belgische chocolade samen brengen met een geweldige smaak noemt…Praline ! Pralin Gin klinkt goed, drinkt nog beter.

De bedenkers… Marleen Reyniers en Franky Van Doren, in 2013 gestart met een bakkerij en chocolaterie in Reet, willen hun gamma versterken met een product dat aanleunt bij hun visie van kwaliteit.

Een gin met de smaak van “ orangettes” , chocolade en sinaas, wordt weerhouden als een van de mogelijkheden. Verder bouwen op het idee brengt resultaat!

Kennis, kwaliteit en goesting... De kennis werd verworven door het inschakelen van specialisten in de “ ginology”. De kwaliteit wordt gegarandeerd door gebruik te maken van hoogwaardige producten. De goesting werd ingegeven door de liefde voor alle goede dingen van het leven !

Wie zijn wij...de bedenkers van een gin om echt van te genieten!

Top kwaliteit koppelen aan een uniek product dat de mensen laat genieten van elk moment...

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze unieke gin, die u zal aangeboden worden in uw favoriete restaurant, aan de bar van uw keuze, in uw chololadewinkel in de buurt en bij uw bakker !

In de volgende top-zaken kan u PRALIN GIN kopen

In de volgende top-restaurants en horeca zaken kan u van de PRALIN GIN genieten

Nieuws